primăria demarează lucrări noi în cimitirul municipal din sibiu

Din 1 martie serviciul public care administrează Cimitirul Municipal va începe curățenia de primăvară precum și lucrări de reparații și întreținere specifice sezonului.

În prima etapă este planificată îndepărtarea tuturor băncilor deteriorate din Cimitir și montarea de bănci pe aleile principale. Gardul de lemn care separă Cimitirul de un teren învecinat pe o lungime de aproximativ 200 de metri va fi înlocuit cu unul din panouri de plasă.

Echipele de lucru vor amenaja și curăța și vegetația din Cimitir. În paralel cu toaletarea arbuștilor se vor planta arbori pe aleile principale și secundare. Anumite zone se vor gazona și se va planta gard viu acolo unde este necesară completarea.

Pe lângă aceste lucrări de reparații și curățenie, în incinta Cimitirului Municipal vor continua lucrările de investiții începute în 2017 care prevăd modernizarea rețelei de iluminat pe aleea principală și amenajarea acesteia pe unele alei secundare. De asemenea, va continua modernizarea aleilor din zona dinspre Calea Cisnădiei și în zona porții 3 de pe Calea Dumbrăvii.

Ultima oră

Comentariul meu