parinti

Direcția de Sănătate Publică din Sibiu a decis să deschidă o anchetă după ce un bebeluș a murit în Spitalul de Pediatrie, la câteva zile de la naștere.

DSP Sibiu a declanşat o anchetă la Spitalul de Pediatrie după moartea unui bebeluş de aproape o lună, anunță Mediafax. Bebeluşul a fost internat în spital la câteva zile de la naştere, cu stări febrile, iar surse medicale susţin că a fost tratat pentru o infecţie a tractului urinar şi ar fi făcut septicemie.
Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sibiu, Krisztina Gaal, a declarat, joi, că specialiştii s-au autosesizat în cazul bebeluşului care a murit la Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu şi au demarat o anchetă, încă din ziua în care a fost raportat statistic decesul acestuia.

Mărturii cutremurătoare de la tatăl bebelușului
Markus acum nu mai e, iar părinții lui încearcă să treacă peste durerea pricinuită de…nici ei nu știu exact- sistemul medical incompetent, soartă, neglijență… Tatăl bebelușului ne-a povestit pe îndelete cum s-a ajuns în această situație dramatică pentru el și soția sa. Citiți AICI ce ne-a spus acesta!

Poziția Spitalului Județean Sibiu
Reprezentanții Spitalului Județean Sibiu, în cadrul căruia funcționează și Maternitatea la care s-a născut bebelușul ce a murit la 13 zile după naștere, spun că la externare micuțul era perfect sănătos. Vedeți AICI declarațiile oficiale!

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns