usr cimpean

O delegație a USR Sibiu s-a întâlnit vineri cu Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, pentru a discuta despre stadiul proiectului noului spital județean Sibiu care va fi construit pe Calea Șurii Mici.

Tema este una de foarte larg interes pentru comunitatea sibiană necesitând dezbateri și consultări cât mai aplicate. În acest context doamna Daniela Cîmpean ne-a comunicat că la finalul lunii februarie va fi organizată o dezbatere publică pe tema structurii medicale a noului spital.
„Proiectul spitalului județean Sibiu este un proiect major pentru comunitatea noastră și de acea consider că trebuie să fie sprijinit transpartinic de toate forțele politice și instituțiile responsabile. Construcția spitalului este o șansă pentru Sibiu de a realiza un proiect la standarde de excelență care să-l facă model de bună practică în contextul în care de 28 de ani de la Revoluție în România nu s-a construit nici măcar un singur spital nou”, precizează Dan Barna, președinte USR și deputat de Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns