csu sibiu cooper
Foto: CSU Sibiu - Dragos Dumitru

CSU Sibiu a placat la Sfântu Gheorghe cu un moral bun și dorința de a accede mai departe în Cupa României. Staff-ul tehnic ar putea miza pe serviciile a doi noi jucători, în meciurile din cadrul Cupei României. Jordan Williams a jucat în NBA și a fost legitimat de CSU. Edward Petrescu este un tânăr jucător venit sub formă de împrumut de la 4 Sports Agronomia București.

Primul obiectiv al CSU Sibiu în F8 Cupa României este victoria cu BC SC Timișoara, echipă în compania căreia galben-albaștrii vor juca duminica sferturile de finală. Câștigătoarea va disputa luni, de la ora 20:00, semifinala cu învingătoarea dintre U-Banca Transilvania și BCM U FC Argeș Pitești. Înaintea partidei, antrenorul CSU Sibiu a declarat:
„Suntem la al treilea meci cu echipa bună a Timișoarei. Va fi un meci extrem de greu, ca și celelalte. Timișoara are jucători valoroși pe toate pozițiile din teren, au jucători de rezervă foarte buni, români foarte buni, deci vom avea un meci extrem de greu. Noi suntem într-un moment suficient de bun care ne permite să ne gândim la o victorie, dar evident, va depinde de forma de moment, dar și de puțin noroc, de atmosfera din sală și de cum ne vom obișnui cu mingea de joc, pentru că va fi o minge diferită de cea cu care suntem obișnuiți. Toți factorii care vor fi în jurul echipei, la momentul respectiv, vor conta. Dar noi, cel puțin asta simt de la băieți, suntem pregătiți și dornici de a începe, în sfârșit, meciurile cu miză, pentru a câștiga ceva concret. Nu discutăm de celelelate meciuri. Discutăm de un meci, iar dacă îl vom câștiga pe cel de duminică, vom vedea mai departe. Nu preferăm, cu siguranță, pe nimeni, totul depinde de noi, așa cum am arătat și în turul de campionat, și în perioada scursă din retur. Dacă noi ne-am prezentat bine am câștigat, dacă nu am pierdut, mai puțin a contat adversarul”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.
Turneul F8 Cupa României se va disputa la Sfantu Gheorghe între 10 și 13 februarie 2018, iar în 14 februarie este programat evenimentul de gală al baschetului românesc, All Star Game.

Programul complet este următorul:
Sâmbătă, 10.02.2018 (sferturi de finală)
Phoenix Galați – CSM CSU Oradea (SF1, ora 17:15, in direct pe FRB TV)
Timba Timisoara – CSM Steaua Bucuresti Eximbank (SF4, ora 20:00, in direct pe FRB TV)

Duminică, 11.02.2018 (sferturi de finală)
BC CSU Sibiu – BC SCM Timișoara (SF2, ora 17:15, in direct pe DIGI SPORT)
BCMU FC Argeș Pitești – U-Banca Transilvania Cluj-Napoca (SF3, ora 20:00, in direct pe DIGI SPORT)

Luni, 12.02.2018 (semifinale)
Învingătoare SF1 – Învingătoare SF4 (ora 17:15, in direct pe DIGI SPORT)
Învingătoare SF2 – Învingătoare SF3 (ora 20:00, in direct pe DIGI SPORT)

Marți, 13.02.2018 (finala)
Învingătoare semifinala 1 – Învingătoare semifinala 2 (ora 19:00, în direct pe DIGI SPORT)

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns