Nebunii n-au răbdare cu Timpul

1.928

Nici măcar răbdare nu mai au mafioții, până la verificarea declarațiilor publice lansate, aseară, pe Antena 3: pentru ei numai „execuția” lui Kovezi mai contează. După cum nu contează nici declarațiile, pentru marele public. Sunt doar afirmații nedovedite. Asta nu înseamnă că e lipsită de relevanță următoarea întrebare: dacă un canal murdar, cum este A3, unul din cele două canale unde se scurg toate dejecțiile informative ale statului paralel Dragnea-Tăriceanu, este lider național de audiență cu știri false, zvonuri și afirmații nedovedite, despre ce viitor mai putem vorbi, în România?

Coana mare Vasilica intră în scenă, cu toată viteza și nepriceperea ei. Nici ea nu mai are răbdare cu timpul. După marile demascări de la A3, Vasilica îl cheamă din misiune pe Tudorel, aflat în drum spre Japonia. (Bietul de el tocmai declarase că vizita e foarte, foarte importantă, și știm cu toții de ce, după impardonabilul comportament al CEx-ului, în ziua debarcării lui Terente, față de premierul nipon aflat în așteptare la ușă, să fie primit…) Vezi bine, cestiune arzătoare, pentru care Kovesi trebuie terminată repede… Împușcată. Azi. Ca să-l citez, din memorie, pe marele teleormănean. Ăsta da stat paralel, dar nu cum vrea Tăriceanu să convingă poporul, ci paralel cu justiția, bunul simț și democrația!
Astăzi, m-am convins că nu mai e loc de întoarcere. Bătălia e pe viață și moarte: ori câștigă statul paralel Dragnea-Tăriceanu, ori statul de drept și ne vedem de integrarea în UE.  Grav este că în fruntea statului paralel mafiot sunt înșiși președinții camerelor parlamentare Dragnea și Tăriceanu. Îi urmează vajnicii, devotații și supușii lachei Ștefănescu, Nicolae și, prin trafic de corupție, Tudorel și Vasilica. Cu toții vor rămâne în arhivele de aur ale țării cei mai imorali lideri ai României ca țară membră a Uniunii Europene. Doamne, cum au ajuns atîția nebuni, deodată, la butoanele de comandă ale țării?

Via Dorin Teodorescu BLOG

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.