Ce brand-uri vor fi în primul Mall din Sibiu. Stradivarius, Pull&Bear, Berska nu lipsesc

0 2.849

Municipalitatea sibiană a anunțat miercuri după amiază că în cadrul unei întâlniri cu reprezentanții investitorului New Europe Property Investments (NEPI) aceștia au anunțat oficial demararea lucrărilor la mall-ul Festival Centrum de la podul Gării.

Pe lângă faptul că investitorul a anunțat că lucrările de construcție vor începe în primăvara acestui an și estimează că se vor încheia la sfârșitul lui 2019, primăria a prezentat într-un comunicat de presă și numele unor viitoare brend-uri care vor avea magazine la Festival Centrum. ’’Dezvoltatorii proiectului au reușit să atragă deja nume importante din retail care vor deschide magazine aici. Dintre aceștia amintim: Zara, Stradivarius, Pull&Bear, Berska, H&M, New Yorker, Kaufland și alții. Cinegold va deschide în incinta mall-ului un cinematograf cu nouă săli care vor oferi proiecții 3D, 4D și o sală de realitate virtuală’’, se arată într-un comunicat al primăriei Sibiu.

VEZI ȘI: Încep lucrările la Mall-ul de la Podul Gării din Sibiu. Festival Centrum, gata în 2019
Reamintim faptul că acest centru comercial va reprezenta o investiție privată de peste 70 de milioane Euro, urmând să fie amenajate magazine pe o suprafață de 45.000 de metri pătrați. Construcția va fi ridicată pe o zonă privată virană, neutilizată de mulți ani, poziționată foarte bine datorită apropierii de centrul orașului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.