mall1
Festival Centrum va costa 70 de milioane de euro și se va amenaja lângă Podul Gării

NEPI a confirmat oficial achiziția proiectului Festival Centrum de la podul Gării. Reprezentanții companiei sud africane ce deține și Shoppping City, s-au întâlnit miercuri cu primarul Astrid Fodor. Lucrările vor începe în această primăvară.

Proiectul de construcție a centrului comercial Festival Centrum, care va fi amenajat lângă Podul Gării, intră in linie dreaptă. Reprezentanții investitorului New Europe Property Investments (NEPI) au efectuat o nouă vizită la Sibiu și au fost primiți de primarul Astrid Fodor pentru o discuție pe tema ultimelor detalii cu privire la construcție, sistematizarea traficului și a parcărilor în zonă. Din partea NEPI au fost prezenți la întâlnire directorul general Alex Morar și directorul de dezvoltare Andrei Radu. Din partea Primavera Development a fost prezent la discuții directorul general Emil Tănăsoiu și consultantul Despina Miron. Camera de Comerț și Industrie Sibiu a fost reprezentantă la întâlnire prin directorul general Eugen Iordănescu.mall sibiu centrum festival

Va fi gata în 2019
“Investitorul a anunțat că lucrările de construcție vor începe în primăvara acestui an și estimează că se vor încheia la sfârșitul lui 2019. Apreciez deschiderea cu care atât investitorul cât și dezvoltatorul au comunicat cu administrația orașului în acest proiect de mare anvergură ce va aduce fonduri importante la bugetul local prin taxe și impozite”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.NEPI fodorReamintim faptul că acest centru comercial va reprezenta o investiție privată de peste 70 de milioane Euro, urmând să fie amenajate magazine pe o suprafață de 45.000 de metri pătrați. Construcția va fi ridicată pe o zonă privată virană, neutilizată de mulți ani, poziționată foarte bine datorită apropierii de centrul orașului.

Se face și un Kaufland
Proiectul mall-ului din Sibiu se bucură de apreciere și interes, fapt confirmat de faptul că dezvoltatorii proiectului au reușit să atragă deja nume importante din retail care vor deschide magazine aici. Dintre aceștia amintim: Zara, Stradivarius, Pull&Bear, Berska, H&M, New Yorker, Kaufland și alții. Cinegold va deschide în incinta mall-ului un cinematograf cu nouă săli care vor oferi proiecții 3D, 4D și o sală de realitate virtuală.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns