kauflan

Reprezentanții investitorului New Europe Property Investments (NEPI) au anunțat că vor începe lucrările la mall-ul de la podul Gării. Aici va fi amenjat și un hypermarket Kaufland ce va fi gata în 2019.

Investitorul a anunțat că lucrările de construcție vor începe în primăvara acestui an și estimează că se vor încheia la sfârșitul lui 2019. Reamintim faptul că acest centru comercial va reprezenta o investiție privată de peste 70 de milioane Euro, urmând să fie amenajate magazine pe o suprafață de 45.000 de metri pătrați. Construcția va fi ridicată pe o zonă privată virană, neutilizată de mulți ani, poziționată foarte bine datorită apropierii de centrul orașului.
VEZI ȘI: Încep lucrările la Mall-ul de la Podul Gării din Sibiu. Festival Centrum, gata în 2019
Un magazin Kaufland va fi amenajat în cadrul Festival Centrum. Va fi primul inaugurat într-un centru comercial de tip Mall în România. ’’Dezvoltatorii proiectului au reușit să atragă deja nume importante din retail care vor deschide magazine aici. Dintre aceștia amintim: Zara, Stradivarius, Pull&Bear, Berska, H&M, New Yorker, Kaufland și alții. Cinegold va deschide în incinta mall-ului un cinematograf cu nouă săli care vor oferi proiecții 3D, 4D și o sală de realitate virtuală’’, se arată într-un comunicat al primăriei Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu