atac

Stare de alertă peste Ocean într-o școală din Florida. Un atac a avut loc și s-au semnalat cel puțin 20 de răniți și mai mulți morți.

UPDATE – 17 oameni uciși
Bilanţul atacului armat comis miercuri la un liceu din statul american Florida a ajuns la 17 morţi, iar atacatorul a fost arestat, scrie Reuters. Potrivit Biroului şerifului din comitatul Broward, atacatorul a fost identificat, fiind vorba despre un tânăr de 19 ani, Nikolas Cruz, fost elev al liceului, care a fost exmatriculat.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Importante forţe de securitate din comitatul Broward, în Florida, au intervenit, miercuri, în urma semnalării unui incident armat, aflat în curs la un liceu din localitatea Parkland, a anunţat biroul şerifului, relatează Reuters citat de News. Primarul oraşului Coral Springs, Skip Campbell, a confirmat că atacul de la Douglas High School din Parkland s-a soldat cu mai mulţi morţi şi cel puţin 20 de răniţi.

Primarul oraşului Coral Springs, Skip Campbell, a confirmat că atacul de la Douglas High School din Parkland s-a soldat cu mai mulţi morţi. Autorităţile anunţă că suspectul se află în custodia poliţiei.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns