mircea cazan
Foto Arhivă

Guvernele Dragnea au fost un izvor nesecat de atacuri sistematice împotriva mediului privat și împotriva angajaților atât din mediul privat cât și din sectorul public, a opinat în Plenul Parlamentului, senatorul sibian Mircea Cazan.

’’În administrația locală, trag un semnal de alarmă așa cum am tras în momentul adoptării Ordonanței 79. La ora actuală, autoritățile locale, după ce au fost jefuite de Guvernul PSD și au fost lăsate fără 2 miliarde de euro surse de venit, sunt obligate pentru a menține salariul net actual să crească cheltuielile de personal cu aproximativ 21%. 90% dintre autoritățile locale nu au resursele necesare pentru a face această creștere a salariului brut, fie vor fi restructurări de personal, fie se vor reduce salarii, fie acele primării care nu vor lua măsurile acestea, obligate de aberațiile fiscale ale actualului guvern vor da faliment. Vor fi autorități locale care nu vor avea capacitatea de a plăti salariile și care vor intra în incapacitate de plată. Soluții ar fi o reașezare la masă, o regândire totală a politicii fiscale actuale, pentru că ce cârpeli, ce improvizații face actualul guvern , generează alte nedreptăți si alte măsuri absurde. Aceiasi problemă o are si Consiliul Județean Sibiu care a fost lăsat cu peste 63 milioane de lei prin transferal contribuțiilor, fiind în situația de a renunța la investiții.
Partidul National Liberal a acționat și va acționa în acord cu angajamentul său, la nivel parlamentar, pentru a opri acțiunile PSD-ALDE pentru afectarea independenței Justiției sau a economiei românești. PNL a reușit prin sesizările de neconstituționalitate făcute la CCR întoarcerea tuturor modificărilor aduse celor 3 Legi ale Justiției în Parlament, respectiv blocarea parcursului către promulgare și intrare în vigoare. Este dovada incontestabilă a eficienței ca partid parlamentar cu experiență în folosirea instrumentelor pe care le are la dispoziție Opoziția, în acest caz sesizarea CCR. Noi suntem un partid național. Suntem un partid care reprezentăm și care ne batem pentru reprezentarea și afirmarea intereselor României. Partidul Național Liberal este singura forță politică care a demonstrat în repetate rânduri că poate învinge PSD-ul’’, este de părere parlamentarul sibian.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu