Rășinariul a rămas fără apă. Avarie la conducta de aducțiune

0 419

Cei de la Apă Canal au anunțat că joi, 15 februarie, se întrerupe furnizarea cu apă în întreaga localitate Rășinari.

SC ,,Apă Canal” SA Sibiu anunță că în vederea remedierii unei avarii produse la conducta de aducțiune, în această dimineață a fost întreruptă furnizarea apei potabile în localitatea Rășinari.
In momentul de față echipele de intervenție au fost mobilizate la fața locului, astfel încât se estimează că reluarea furnizării va fi posibilă pentru consumatorii din zona joasă a localității, începând cu această după-amiază.
După reumplerea rezervoarelor de inmagazinare și punerea sub presiune a întregii infrastructuri de distribuție a apei, în dimineata zilei de vineri 16.02.2018, toți consumatorii vor putea beneficia de apă potabilă la parametrii normali.
‘’Apă Canal,, va pune la dispoziția populației o cisternă cu apă menajeră pe strada Octavian Goga (la intersecția cu strada Andrei Șaguna, vis-a-vis de primărie). Aceasta va staționa în zonă – joi, 15.02.2018 până la orele 20:00, iar maine, 16.02.2018, până la orele 11:00.
SC Apă Canal SA Sibiu își cere scuze tuturor abonaților săi afectați de acest incident, produs independent de dorința sa. Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, telverde 08008.202.202

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.