video - bilete cu prețuri de la 30 de lei pentru meciul fc hermannstadt - fc sb

Biletele costă pentru meciul FC Hermannstadt – FC SB, între 30 de lei și 70 de lei. La tribuna zero sunt 4.000, iar restul la tribuna 1 și peluză. Meciul are loc pe stadionul Municipal pe 28 februarie.

UPDATE 5 – Autocare pentru deplasarea la Călărași
Clubul sibian o să pună la dispoziție autocare pentru suporterii care vor să meargă să susțință echipa în meciul cu Dunărea Călărași. ”Vreau să anunț că vor fi organizate și concursuri cu premii printre care sunt și bilete de acces la meci. Vreau să mai anunț că vom organiza transport pentru suporteri la meciul cu Dunărea Călărași. Punem la dispoziție autocare.”, a mai spus Teodor Birț.

UPDATE 4 – Președintele clubului e optimist
”Eu sunt convins că avem șansa noastră și am mare încredere în echipă. Avem o șansă mare să facem istorie și să elimină FC SB. Îmi doresc să câștige ei toate meciurile până în 28 februarie și să învingem noi atunci. Au jucători valoroși și cu multă experiență”, spune oficialul clubului sibian, Teodor Birț.

UPDATE 3 – Nocturna adusă din Italia
”Nu va fi un teren de primă clasă. NE vom prezenta onorabil. (..) Stâlpii pentru nocturnă au venit. Nocturna vine din Italia și se va monta de săptămâna viitoare. Sper să facem un antrenament în nocturnă”, spune președintele Teodor Birț.

UPDATE 2 – Bilete cu prețuri de la 30 de lei
Biletele se vând doar în galeria Carrefour la un stand special. Se vând în perioada 20-23 februarie. Se vor pune în vânzare 8.000 de bilete. Prețurile: 30 lei peluză, 50 lei tribuna 1, 70 de lei tribuna zero.

UPDATE 1 – Abonații nu au acces cu abonamentele la meci
”Accesul pe stadion are loc de la ora 16.00. Ca să organizăm acest meci la Sibiu a fost nevoie de un efort financiar foarte mare. (…) Am decis ca abonații să nu poată să aibă acces la acest meci, decât dacă își cumpără bilete. (..) Vor avea disponibile câte două bilete de persoană. Copiii nu au acces gratuit. Sunt destul de puține locuri pe stadion, iar din acest motiv am luat și această decizie. În rest fiecare persoană poate achiziționa maxim patru bilete”, spune Teodor Birț.

Vedeți mai sus transmisia în direct!

Ultima oră

Comentariul meu