fetita masina 2

Lois s-a născut în mașină în timp ce tatăl gonea în viteză spre Maternitate vineri dimineață în jurul orei 2.30. Narcis Cauneac spune că adrenalina a fost maximă și că numai în filme a mai văzut așa ceva.

Lois este cel de al patrulea copil al familiei Cauneac. Cei doi părinți aveau experiență de la celelalte trei nașteri și nu se gândeau că vor trece prin experiența vieții lor la apariția pe lume a celui de al patrulea copil.
CITEȘTE ȘI: Experiența vieții pentru doi sibieni: Fiica lor s-a născut în mașină
Totul s-a petrecut extrem de rapid, iar adrenalina a fost maximă, după cum ne-a mărturisit chiar tatăl. ’’A început undeva în jurul orei două. Soția m-a trezit și mi-a spus că are contracții foarte tari. Termenul era peste două săptămâni, așa că nu ne așteptam. Ne-am îmbrăcat repede și între timp s-a rupt apa. Atunci a început agitația. S-au trezit și ceilalți copii. Abia am apucat să o sun pe mama să vină să stea cu ei…’’, spune Narcis.nastere2 blur

Cursă nebună cu final fericit
Imediat Narcis și soția Aurora, s-au suit în mașină și au plecat spre maternitate. Pe drum s-a întâmplat minunea. ’’Am băgat viteză mare. Cred că am încălcat și câteva reguli de circulație, dar trebuia să ajungem repede să nască. Pe Teclu soția a împins odată mai tare și a ieșit fetița. Am auzit-o cum țipă.. Nu am oprit și am mers mai departe până la Maternitate. Acolo soția a coborât cu fetița în brațe și am urcat în maternitate. I-au tăiat cordonul și asta a fost. Nici nu am avut timp să mai avem emoții. A fost totul foarte rapid. Mă bucur că și fetița și soția sunt tefere’’, ne-a mai povestit tatăl bebelușului.nastere blurat

Se așteptau să fie băiat
Surpriza cea mai mare a fost când și-au dat seama cei doi părinți că bebelușul este fetiță. ’’Sincer ne așteptam să fie băiat. Când a scos capul acolo în mașină, după ce s-a născut soția mi-a zis că e fetiță. Noi ne-am dorit să fie băiețel, dar a ieșit o fetiță. Nu mai contează pentru că suntem super fericiți. I-am pus numele Lois.. Soția l-a ales’’, a mai povestit Narcis.
Lois este cea de a treia fetiță a familiei și s-a născut aproape în aceeiași zi cu băiatul cel mare. ’’El e pe 14 februarie, iar Lois a venit pe lume pe 15’’, mai spune tatăl.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu