Hoți de lemne dați în vileag prin Scutul Pădurii la Avrig și Agnita

0 1.501

În data de 17 februarie polițiștii sibieni au desfășurat acțiuni de verificare a legalității circulației materialului lemnos pe raza localităților Avrig și Agnita.

Cu această ocazie, în jurul orei 11,30, pe raza orașului Agnita, polițiștii au identificat doi localnici între care s-a efectuat vânzarea – cumpărarea a 4 mc material lemnos tăiat fraudulos din cantonul Hosman aparținând Ocolului Silvic Dealul Sibiului.
Atât vânzătorul, cel care a și tăiat arborii, cât și cumpărătorul, au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei fiecare, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Dealul Sibiului.
În cadrul acelorași acțiuni, în jurul orei 16,30, pe raza orașului Avrig, a fost depistat un localnic în timp ce transporta cantitatea de 2 mc material lemnos fără documente de proveniență.
Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Izvorul Florii Avrig.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.