biblioteca astra
FOTO arhivă

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu în parteneriat cu Asociaţia Diakoniewerk International inițiază o serie de 20 de sesiuni de lectură și teatru pentru tinerii care frecventeză Centrul Ocupațional pentru Persoane cu Dizabilități din cadrul asociației. Întâlnirile vor avea loc de două ori pe lună, până în 20 decembrie 2018.

Obiectivul activității propuse de specialiștii bibliotecii sibiene este realizarea unui cadru de învățare nonformală prin intermediul poveștilor, a informațiilor de tip enclopedic, dar și prin jocuri și interpretări dramatice.
Colaboratorii solicitați să sprijine programul sunt Renate Muller Nica, Gabriela Neagu, Rodica Bucholtzer, Cătălin Neghină și Liviu Vlad, actori de la Teatrul Național “Radu Stanca” Sibiu; Raluca Răducă, actor păpușar de la Teatrul pentru Copii și Tineret “Gong” Sibiu și Clara Samoilă, învățătoare.
Grupul țintă al atelierului sunt tinerii de diferite vârste și dizabilități care frecventează Centrul Ocupațional din cadrul Asociaţia Diakoniewerk International.
Locurile sunt limitate (20 participanți/sesiune). Înscrierile se fac la d-na Cosmina Stancu, Șef centru, telefon 0724 08 28 30.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.