bilete 1 1

FC Hermannstadt pune marți în vânzare biletele pentru meciul din 28 februarie cu FC SB în Cupa României. Fiecare persoană va putea cumpăra maximum 4 bilete. Transmitem imagini în direct pe oradesibiu.ro și pe pagina noastră de Facebook.

UPDATE 1 – Peste 300 de oameni la coadă
Deși biletele se pun în vânzare de la ora 12.00, la coadă sunt încă de la ora 11.30 mai mult de 300 de persoane. Oamenii așteaptă să cumpere tichete de intrare pentru meciul cu FC SB.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Biletele se vor vinde în patru zile, într-un singur loc, la intrarea în hipermarketul Carrefour. Va fi un stand special amenajat unde va fi amplasat și magazinul de produse cu FC Hermannstadt. ’’Practic, zilele de vânzare vor fi 20, 21, 22 și 23 februarie, între orele 12 și 21. Numărul total de bilete scoase la vânzare va fi de 8.000. Le vom împărți egal la cele patru zile, astfel încât în fiecare zi vor fi comercializate câte 2.000 de bilete, din toate sectoarele. Prețurile acestor bilete vor fi 30 de lei la peluze, 50 de lei la tribuna întâi și 70 la tribuna zero”, a afirmat Teodor Birț, președinte al clubului sibian. Ora de Sibiu transmite imagini în direct de la punerea în vânzare a biletelor.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.