tepes man

Geani, Florin și Marius, trei studenți la ULBS sunt pregătiți să plece în ceea ce ar putea fi cea mai tare experiență a lor. Provocați de Red Bull ”Can you make it”, cei trei pot intra în competiția vieții lor.

Concursul lansat de Red Bull îi provoacă pe studenții din toată lumea la o excursie în care energizantul servește drept monedă de schimb pentru mancare, cazare si transport.
Studenții vor fi împărțiți în cinci orașe europene, toate la o distanță de 1000 de kilometri de Amsterdam, respectiv Roma, Budapesta, Madrid, Stockholm și Manchester, iar la plecare vor lăsa banii și cardurile de credit și vor primi în schimb doze de Red Bull.
Cei trei studenți au aflat de concurs de pe Internet, și pentru a se înscrie în competiție au realizat un videoclip cu o zi obișnuită din viața lor.

”În viața noastră n-am mai făcut așa ceva, să stăm efectiv la <<ia-mă nene>>, nici măcar în țară. Ne-am anunțat între noi şi am format o echipă bazată pe prietenie şi determinare. Deşi nu suntem sibieni, am ales să filmam clipul in mijlocul Ardealului, pe vechile străzi ale Sibiului, la Muzeul Satului şi chiar la Universitate surprinzând momente din viața noastră de zi cu zi. Ne-am ales numele echipei ca fiind “Țepeș Men”. Acesta pentru că România este deseori asimilată numelui Dracula. Și dacă tot în spatele lui Dracula a fost de fapt Vlad Țepeș, de aici am găsit și numele. Astfel cei trei crai ai lui Țepeş vor lua tricolorul și vor reprezenta România în mijlocul Europei, dacă vor fi selectați prin voturile dumneavoastră.” Spun cei trei.
Așa că, nu ezitați să le dați un vot celor trei studenți care ar putea câștiga concursul pentru România, AICI.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu