Peste 11,5 milioane puse la bătaie pentru evenimente culturale, sportive și comunitare la Sibiu

0 314

Organizatorii evenimentelor sportive, culturale și comunitare își pot depune proiectele la Primăria Sibiu, pentru finanțare.

“Suma pe care am alocat-o din bugetul acestui an pentru proiecte culturale, sportive și comunitare este de 11,5 milioane lei. Invit operatorii să depună proiecte creative și inovative care să facă Sibiul dinamic și interesant atât pentru sibieni, cât și pentru turiști. Pentru că 2018 este anul Centenarului României sper ca instituții și operatori să depună proiecte prin care orașul să marcheze această importantă sărbătoare, mai ales pentru că Sibiul a jucat un rol important în Marea Unire. Așteptăm și proiecte cu caracter gastronomic în perspectiva Programului Regiune Gastronomică Europeană din 2019.” a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Pentru a obține finanțare, proiectele depuse trebuie să fie conforme cu legislația în domeniu și cu ghidurile privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice disponibile pe pagina principală a site-ului www.sibiu.ro. De aici pot fi descărcate cererile de finanțare pentru cele trei agende.

Termenele de depunere a documentelor completate în conformitate cu ghidurile sunt următoarele:

 Proiectele pentru Agenda culturală se primesc la sediul Primăriei Sibiu de pe str. Samuel Brukenthal, nr. 2, până în data de 22 martie, ora 13
 Proiectele pentru Agenda sport și Agenda Comunității se primesc la aceeași adresă până în 16 martie, ora 12

Informații suplimentare pot fi obținute prin email: agendaculturala@sibiu.ro, agendasportiva@sibiu.ro, și respectiv contracte.agende@sibiu.ro sau telefonic la 0269.208812.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.