Începe cea mai mare lichidare de stoc de haine din Sibiu. Prețuri de la 3 lei bucata

0 19.566

Inițiatorii celei mai mari lichidări de stoc de haine din Sibiu, cea de acum doi ani, se întorc cu o ofertă la fel de imbatabilă. Reprezentantele sexului frumos sunt chemate să își completeze garderoba cu haine și accesorii de la branduri germane de top, la prețuri ce pornesc de la trei lei bucata. Peste 10.000 de produse sunt scoase la vânzare.

Cu siguranță că doamnele și domnișoarele vor fi cele mai încântate de o asemenea veste. Cei de la Fashion Club revin, cu o nouă MARE LICHIDARE DE STOC. Vorbim de accesorii, bijuterii, ceasuri, geci, încălțăminte, fuste, sacouri, blugi, tricouri, maiouri și chiar și genți, care au reduceri de până la 80 la sută.
Totul se întâmplă în prima săptămână din luna martie, o săptămână care este mai mult ca sigur una în care bărbații aleargă după cadouri pentru prietene și soții, iar acestea caută să își înnoiască garderoba de mărțișor sau pentru ziua de 8 martie. Așadar cu toții sunteți așteptați la ”MEGA LICHIDARE DE STOC”, pe Calea Dumbrăvii, în aceeiași locație în care acum doi ani a avut loc promoția precedentă.
”Începând din 1 martie se dă startul reducerilor. Spunem doar atât. Se anunţă o MEGA LICHIDARE DE STOC și așteptăm pe toată lumea și în special pe reprezentantele sexului frumos să vină la cumpărături în Sibiu pe Calea Dumbrăvii la numărul 60 A, vizavi de Sobis”, spun cei care au avut ideea de a deschide acest magazin unde reducerile sunt extrem de mari.

haine la reduceri

Patru zile de MEGA reduceri
Pentru că orice ofertă e limitată, magazinul va fi deschis doar între 1 și 4 martie, între orele 12.00 și 20.00. Inițiatorii acestei idei spun că hainele, încălțămintea și accesoriile puse în vânzare sunt de o calitate foarte bună și provin de la branduri germane cunoscute pe piață. „Hainele sunt de o calitate excelenta, iar reducerile sunt așa de mari pentru că dorim să facem loc în magazinul nostru din Shopping City Sibiu pentru noua colecție de îmbrăcăminte și accesorii”, mai spun cei care au avut ideea unei astfel de promoții. Așadar între 1-4 martie 2018, sunteți așteptați la cea mai mare lichidare de stoc de haine din Sibiu, pe Calea Dumbrăvii la numărul 60 A.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.