FOTO – Bișniță cu bilete la FC Hermannstdt – FC SB. Inclusiv pe FB-ul oficial al echipei

0 2.385

Chiar dacă vineri se vor mai pune în vânzare încă un set de bilete pentru meciul din 28 februarie dintre FC Hermannstadt și FC SB, pe internet au început să apară bilete la vânzare la preț de speculă. Unii vând fără nici o jenă chiar și pe pagina oficială de Facebook de la FC Hermannstadt.

Cu cinci zile înainte de primul meci în nocturnă din istoria Sibiului, au început să se vândă bilete la negru. Am testat și noi dacă anunțurile sunt ’’pe bune’’. Cineva ne-a promis că ne face rost de 20 de bucăți la un preț ’’bun’’. Vă dau din acelea cu 50 de lei, la prețul de 90-100 de lei bucata. Am și de 70 de lei, dar alea costă 130-140 de lei’’, ne-a transmis un speculant.
Altcineva vinde două bilete de 30 de lei (la peluză) cu 75 de lei, în timp ce altcineva vinde același tip de bilete cu 100 de lei bucata.
Speculă se face chiar și sub nasul oficialilor clubului sibian. Cineva cere 550 de lei pe patru bilete care costă oficial 70 de lei bucata, chiar pe pagina oficială de facebook a celor de la FC Hermannstadt. Screen Shot 2018 02 23 at 10.43.08Tot acolo oamenii și-au exprimat nemulțumirea și față de faptul că nu s-a respectat orarul de vânzare a biletelor, acestea fiind punse în vânzare în a II-a și a III-a zi mai devreme decât se anunțase oficial. Partida are loc pe 28 februarie cu începere de la ora 18.30 pe stadionul Municipal.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...