Peste 20 de milioane de euro, a plătit NEPI pentru proiectul mall-ului de la Podul Gării

0 1.162

NEPI Rockcastle a plătit aproximativ 21 de milioane de euro pentru preluarea de la Grupul Primavera Development a proiectului Festival Centrum ce urmează să fie dezvoltat la Podul Gării pe fosta locație a fabricii Simerom.

Reff şi Asociaţii, societatea de avocaţi reprezentând Deloitte Legal în România, a asistat NEPI Rockcastle în preluarea de la Grupul Primavera Development a proiectului unui centru comercial care urmează să fie construit în zona centrală a oraşului Sibiu, într-o tranzacţie în valoare de aproximativ 21 milioane euro, anunță zf.ro. Avocaţii Reff & Asociaţii au fost implicaţi în toate etapele tranzacţiei, începând cu analiza juridică, structurare, negociere, semnarea şi finalizarea achiziţiei.
Echipa de proiect a fost coordonată de Irina Dimitriu, partener asociat şi coordonator al practicii de drept imobiliar a Reff & Asociaţii. „A fost un proiect complex, care a implicat avocaţi din echipele noastre de drept imobiliar şi din cea de drept societar şi comercial. Suntem încântaţi de faptul ca am reuşit, încă o dată, să ne sprijinim clientul în consolidarea portofoliului său din România”, a spus Irina Dimitriu. De partea Grupului Primavera Development s-au aflat avocaţii Eversheds România.
Terenul pe care va fi construit mallul are o suprafaţă de 3,4 hectare, iar compania are toate autorizaţiile, urmând ca lucrările să fie demarate în primăvara acestui an.
NEPI va dezvolta aici un centrul comercial cu o suprafaţă închiriabilă de 43.000 de mp, iar deschiderea este estimată pentru sfârşitul lui 2019. Printre chiriaşi care au semnat deja se numără Kaufland, Inditex, cu mai multe branduri, inclusiv Zara, şi H&M. Oficialii companiei cred că noul mall se va completa cu parcul de retail pe care NEPI îl mai deţine la Șelimbăr.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.