sofer beat

Fogoroș Valentin Lucian din Racovița este fără doar și poate cel mai inconștient șofer al momentului în județul Sibiu. După ce poliția i-a luat permisul pentru că a fost depistat băut în trafic, s-a suit la volan câteva ore mai târziu și a făcut accident între Boița și Tălmaciu.

În data de 24 februarie, în jurul orei 01,45, în localitatea Tălmaciu, pe strada Unirii, polițiștii rutieri au depistat un alt conducător auto aflat sub influența alcoolului.
Este vorba despre un tânăr în vârstă de 19 ani, domiciliat în localitatea Racovița, al cărui rezultat la testarea alcoolscopică a fost de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele șoferului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Permisul de conducere i-a fost reținut, eliberându-i-se dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.
Câteva ore mai târziu, pe DN 7, în afara localității Tălmaciu, același șofer, în timp ce se afla la volanul autoturismul dinspre localitatea Boița, pe fondul conducerii sub influența alcoolului, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar din sens opus. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.
Testat din nou alcoolscopic, rezultatul șoferului vinovat a fost de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.
’’Pe numele tânărului s-a întocmit un nou dosar penal, de această dată pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere având acest drept suspendat, respectiv conducere sub influența alcoolului’’, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu. Foto: Facebook

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns