VIDEO Al 60-lea flashmob #văvedem din Sibiu. Mesaj pentru PSD

0 670

În jur de 100 de persoane au fost prezente sâmbătă la ora 12.00 la cel de al 60-lea flashmob organizat de comunitatea Vă Vedem în fața sediului PSD Sibiu.

Aproape o sută de sibieni cu steaguri au participat, sâmbătă, la protestul #văvedem din faţa sediului PSD, anunță Agerpres. Unul dintre protestatari a venit cu o pancartă pe care a scris „Vă vedem şi nu vă văd bine”. Este pentru a 60-a zi în care sibienii protestează în faţa sediului PSD.
Cei din comunitatea #văvedemdinsibiu le reproşează social-democraţilor refuzul unui dialog direct.
„PSD, vă vorbim din nou direct: v-am invitat de cinci ori la dialog. Oricând doriţi, vă aşteptăm în Zona liberă de corupţie, la o discuţie transmisă live pe Internet. E limpede că vă temeţi teribil de această discuţie liberă, în văzul tuturor, despre temele care ne ţin în stradă de atâta vreme”, se arată într-un comunicat de presă postat pe pagina de Facebook a mişcării.

Flashmob #60

Publicată de Vă vedem din Sibiu pe Sâmbătă, 24 februarie 2018

La protest au fost prezenţi vineri şi preşedintele USR, deputatul de Sibiu, Dan Barna, precum şi prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan. Cei doi au anunţat că vor continua să participe la protestele din Sibiu şi Bucureşti. Info: Agerpres video: Vă vedem din Sibiu

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.