VIDEO Al 60-lea flashmob #văvedem din Sibiu. Mesaj pentru PSD

698

În jur de 100 de persoane au fost prezente sâmbătă la ora 12.00 la cel de al 60-lea flashmob organizat de comunitatea Vă Vedem în fața sediului PSD Sibiu.

Aproape o sută de sibieni cu steaguri au participat, sâmbătă, la protestul #văvedem din faţa sediului PSD, anunță Agerpres. Unul dintre protestatari a venit cu o pancartă pe care a scris „Vă vedem şi nu vă văd bine”. Este pentru a 60-a zi în care sibienii protestează în faţa sediului PSD.
Cei din comunitatea #văvedemdinsibiu le reproşează social-democraţilor refuzul unui dialog direct.
„PSD, vă vorbim din nou direct: v-am invitat de cinci ori la dialog. Oricând doriţi, vă aşteptăm în Zona liberă de corupţie, la o discuţie transmisă live pe Internet. E limpede că vă temeţi teribil de această discuţie liberă, în văzul tuturor, despre temele care ne ţin în stradă de atâta vreme”, se arată într-un comunicat de presă postat pe pagina de Facebook a mişcării.

Flashmob #60

Publicată de Vă vedem din Sibiu pe Sâmbătă, 24 februarie 2018

La protest au fost prezenţi vineri şi preşedintele USR, deputatul de Sibiu, Dan Barna, precum şi prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan. Cei doi au anunţat că vor continua să participe la protestele din Sibiu şi Bucureşti. Info: Agerpres video: Vă vedem din Sibiu

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi