PMP Sibiu are un nou președinte. Face naveta săptămânal din Germania

0 942

Filiala sibiană a Partidului Mișcarea Populară are oficial începând din acest weekend un nou președinte. Ingrid Hohr are două cetățenii.

Noul preşedinte ales al Organizaţiei Judeţene a PMP Sibiu, Ingrid Hohr, face naveta săptămânal, cu avionul, din Germania în România, pentru a face politică, anunță Agerpres.
„În PMP Sibiu suntem toţi cu servici, nu depindem de politică. Eu am un business în domeniul cosmetic, în Germania. Am două cetăţenii. Şi la Sibiu am o casă, nu am plecat niciodată practic din România”, a declarat Ingrid Hohr.
Întrebată dacă va face naveta săptămânal din Germania la Sibiu, ea a explicat că există o companie aeriană şi poate face acest lucru. Ingrid Hohr spune că îşi doreşte în continuare să ajungă deputat. „Eu am candidat şi în 2016 pentru un post de parlamentar (…) acesta o să fie ţelul meu”, a adăugat ea. Lidera PMP Sibiu a mai spus că filiala intenţionează să aibă un candidat la Primăria municipiului Sibiu, la alegerile din 2020. Ingrid Hohr a fost aleasă sâmbătă preşedinte PMP Sibiu, după ce timp de şapte luni a ocupat funcţia interimar. Din noua conducere a formaţiunii politice nu face parte fosta preşedintă, Diana Popa, fondatoarea filialei. Ea nu a fost prezentă la alegerile de sâmbătă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.