Același brand, alt dealer. Ford revine la Sibiu!

0 4.803

Data de 7 martie 2018 va fi una de impact pentru iubitorii mașinilor Ford. Mecatronics S.A devine dealer autorizat Ford în Sibiu, pe DN1 KM 305+500, Șelimbăr.

Începând cu aceasta dată, iubitorii acestui brand pot vizita reprezentanța, pentru a li se oferii cât mai multe detalii. De asemenea, în perioada 5 – 16 martie mașinile vor fi disponibile pentru TestDrive.
Reprezentanța vine și cu partea de service, Motorcraft, unde este garantată calitatea serviciilor și transparența prețurilor. Profesioniștii de la Ford, ajutați de cele mai noi echipamente și de piese originale vor oferi toată gama de servicii, de la revizie și reparații uzuale până la pre-verificare I.T.P și anvelope.
Brandul este adus în Sibiu de Mecatronics, un dealer cu experiență.
Mecatronics a fost înființată ca și firmă în anul 2004 și are două domenii de activitate. Unul care se ocupă de asamblare electronică și mecanică și un domeniu pe partea auto.
Compania, în calitatea sa de dealer Ford, va aduce de acum înainte eleganța și confortul acestei mașini pentru sibienii pasionați.
Un astfel de eveniment trebuie marcat cum se cuvine, de aceea, miercuri, 7 martie, de la ora 18:30 marea inaugurare a reprezentanței Ford. Vedeta serii va fi negreșit noul model Ford EcoSport, iar toți cei prezenți o vor putea admira și descoperi în detaliu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...