screen shot 2018 02 28 at 19.09.47

Președintele lui FC Hermannstadt, Teodor Birț a criticat în termeni duri decizia centralului Cătălin Popa, de a amâna cu o zi meciul cu FCSB. Partida se va disputa joi de la ora 14.00.

Cei peste 12.000 de spectatori nu l-au impresionat pe centralul partidei dintre FC Hermannstadt – FCSB. Cătălin Popescu a decis după o oră de așteptare că meciul nu se poate disputa, pentru că gazonul era înghețat. Oamenii au început să huiduie și să fluiere și au plecat dezamăgiți acasă.

CITIȚI ȘI: VIDEO FOTO Meciul FC Hermannstadt – FCSB s-a amânat pentru joi
Președintele clubului sibian a criticat decizia luată de brigada de arbitrii. ”Sunt foarte dezamăgit de ce s-a întâmplat. (..) Arbitrii au intrat pe teren când au sosit la stadion. Ne-au spus cu ce culoare au vrut să traseze terenul. Trebuiau să ne spună atunci dacă au văzut vreo problemă. Faptul că au stat două ore și apoi au luat această decizie, mă dezamăgește extraordinar de tare. (..) Nu știu cine e de vină, dar mi s-ar fi părut corect să ne fi spus din timp să degajăm zăpada. Nu să își bată joi de atâția oameni. Arbitrii trebuie să își asume decizia asta. Eu zic că a fost rea voință. Sunt foarte dezamăgit’’, a spus Teodor Birț.

Oamenii pot să folosească biletele și joi pentru accesul pe stadion. ’’Rugăm suporterii să vină din nou mâine la stadion în măsura în care pot. (..) Dacă au păstrat tichetele pot să intre fără nici o problemă. Acest public merită toată considerația. Din suflet le mulțumim. Sunt impresionat de atașamentul lor’’, a mai spus oficialul sibian.
Meciul din Cupa României se va juca joi de la ora 14.00, dacă gazonul se va prezenta în condiții acceptabile.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns