VIDEO – FC Hermannstadt face scandal după amânarea meciului cu FCSB: ’’A fost rea voință!’’

0 1.836

Președintele lui FC Hermannstadt, Teodor Birț a criticat în termeni duri decizia centralului Cătălin Popa, de a amâna cu o zi meciul cu FCSB. Partida se va disputa joi de la ora 14.00.

Cei peste 12.000 de spectatori nu l-au impresionat pe centralul partidei dintre FC Hermannstadt – FCSB. Cătălin Popescu a decis după o oră de așteptare că meciul nu se poate disputa, pentru că gazonul era înghețat. Oamenii au început să huiduie și să fluiere și au plecat dezamăgiți acasă.

CITIȚI ȘI: VIDEO FOTO Meciul FC Hermannstadt – FCSB s-a amânat pentru joi
Președintele clubului sibian a criticat decizia luată de brigada de arbitrii. ”Sunt foarte dezamăgit de ce s-a întâmplat. (..) Arbitrii au intrat pe teren când au sosit la stadion. Ne-au spus cu ce culoare au vrut să traseze terenul. Trebuiau să ne spună atunci dacă au văzut vreo problemă. Faptul că au stat două ore și apoi au luat această decizie, mă dezamăgește extraordinar de tare. (..) Nu știu cine e de vină, dar mi s-ar fi părut corect să ne fi spus din timp să degajăm zăpada. Nu să își bată joi de atâția oameni. Arbitrii trebuie să își asume decizia asta. Eu zic că a fost rea voință. Sunt foarte dezamăgit’’, a spus Teodor Birț.

LIVE VIDEO Meciul FC HERMANNSTADT – FCSB s-a amânat. Reacția oficialilor sibieni. Detalii pe www.oradesibiu.ro

Publicată de Ora de Sibiu pe Miercuri, 28 februarie 2018

Oamenii pot să folosească biletele și joi pentru accesul pe stadion. ’’Rugăm suporterii să vină din nou mâine la stadion în măsura în care pot. (..) Dacă au păstrat tichetele pot să intre fără nici o problemă. Acest public merită toată considerația. Din suflet le mulțumim. Sunt impresionat de atașamentul lor’’, a mai spus oficialul sibian.
Meciul din Cupa României se va juca joi de la ora 14.00, dacă gazonul se va prezenta în condiții acceptabile.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.