fleseriu csu sibiu laser cooper baschet
Foto: CSU Sibiu - Facebook - PAGINA OFICIALĂ

CSU Sibiu revine în fața propriilor fani și joacă sâmbătă, 3 martie 2018, de la ora 18:00, o nouă partidă din cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin, cu CS Phoenix Galați.

La fix o lună de la ultimul meci oficial din campionat și după pauza prilejuită de Final Eight-ul Cupei României și meciurilor echipei naționale, BC CSU Sibiu continuă parcusul în campionat. Sâmbătă este programată partida din cadrul etapei a XVIII-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, de la ora 18:00, la Sala Transilvania.
Înaintea meciului, Dan Fleșeriu a declarat:
”A fost o lungă perioadă de pauză, în care am avut și o săptămână liberă, dar am revenit și de 10 zile ne antrenăm destul de bine. Sper că băieții au dus lipsa meciurilor și vor intra cu ”poftă” de a juca în teren. Probabil ritmul de joc va fi puțin afectat, până când reintrăm înapoi în forma de jocuri, dar ne așteaptă o perioadă în care nu vom duce lipsă de meciuri oficiale și vor fi, unele dintre ele, foarte grele, până la cele din Top 6. Galațiul,în tot acest timp, a avut un meci oficial. Ar mai fii avut unul, dar a fost amânat din cauza vremii. Sper să reușească să ajungă la timp pentru meciul de sâmbătă și să avem o partidă cât se poate de bună. Galațiul este singuura echipă care a rămas neînvinsă de noi. Nu vom uita lucrul acesta și sper să rezolvăm problema aceasta sâmbătă”, a spus antrenorul prinipal al BC CSU Sibiu.
În tur, CS Phoenix Galați s-a impus, pe teren propriu, scor 67-62. Partida de sâmbătă va fi transmisă LIVE pe FrbTv și pe www.prosport.ro.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns