screen shot 2018 03 03 at 10.32.21

Un bărbat care nu a oprit la semnalele polițiștilor a fost urmărit de oamenii legii. Polițiștii au apelat la armamentul din dotare ca să îl oprească pe șofer.

Au fost focuri de armă vineri după-amiază în Capitală pentru prinderea unui şofer fără permis, aflat la volanul unei maşini înmatriculate în Marea Britanie, anunță Digi24. Bărbatul nu a oprit la semnalele poliţiştilor, ba mai mult, a încercat să fugă izbind intenţionat cu maşina sa autoturismul oamenilor legii. Apoi şi-a chemat în ajutor rudele înarmate.
Poliţiştii Secţiei 19 din Capitală se aflau în patrulare în cartierul Rahova. La un moment dat, au observat o maşină cu număr de înmatriculare în Marea Britanie. I-au făcut semn șoferului să oprească, dar acesta a accelerat și a încercat să se îndepărteze în viteză. S-a declanșat o urmărire ca-n filme, în timpul căreia, la un moment dat, șoferul periculos a lovit cu intenție vehiculul poliției. După acest incident, unul dintre polițiști l-a somat pe șofer și a tras cu arma în cauciucuri. S-au alergat mai multe minute, pe mai multe străzi din Sectorul 5, iar apoi șoferul a primit ajutor de la rude, care au ieșit înarmate cu cuțite. Rudele au fost imobilizate de polițiști, iar în cele din urmă, șoferul a fost reținut.

El este acuzat acum de tulburarea ordinii și liniștii publice și de conducere fără permis. Are deja un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Pe rețelele de socializare au apărut imagini de la deznodământul acestui incident, în care un polițist îl lovește puternic cu bastonul pe suspectul imobilizat:
Iată și explicațiile oferite Digi24 de purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca:
Folosirea forței de către poliție a fost necesară, întrucât mai multe persoane au venit în sprijinul lui având și corpuri contondente și arme albe (cuțite). De aceea a fost folosită forța, în conformitate cu prevederile legale, a spus Diana Sarca.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns