fbpx

VIDEO Un singur bar cu terasă la Sala Transilvania și teren de baschet în aer liber

0 2.215

Noul manager al Sălii Transilvania, Adrian Bibu, a explicat zilele trecute situația legată de barurile și terasele care și-au desfășurat sau își desfășoară activitatea în zona sălii. Există două variante în discuție, iar una dintre ele ar fi ca în locul fostei terase White Rabbit să fie amenajat un teren de baschet pentru copii.

Adrian Bibu a expus soluțiile care sunt discutate în prezent legat de aceste unități de alimentație publică. Una dintre ele ar fi ca pe locația fostei terase White Rabbit să nu mai fie închiriat acel spațiu. Acest lucru înseamnă și o renegociere a contractului cu cei de la Play Off. ’’Eu mi-am prezentat punctul de vedere în fața Consiliului Județean. Există posibilitatea să păstrăm un singur bar în perimetrul Sălii Transilvania sau mai există varianta să facem o analiză a pieței și să scoatem la licitație și spațiul unde a fost White Rabbit, la un preț de pornire de 10 euro/mp pe lună. Dacă mergem pe prima variantă vom renegocia prețul cu cei de la Play-off. Cel târziu în luna aprilie vom lua o decizie’’, a spus Adrian Bibu.
Surse de încredere au explicat pentru Ora de Sibiu, faptul că se dorește ca spațiul unde a fost terasa White Rabbit, să fie folosit pentru amenajarea unui teren de baschet modern care să fie pus la dispoziția doritorilor, tocmai din dorința de a acorda sportului o atenție mai mare. Aceleași surse spun că această variantă ar fi agreată și pentru a putea atrage un posibil sponsor care să dea numele sălii, așa cum s-a întâmplat la Cluj și cum se întâmplă cu alte locații similare în orașe din alte țări.

Schimb de ’’epistole’’ cu cei de la White Rabbit
Actuala conducere a Sălii Transilvania dorește ca în perioada următoare spațiul unde a funcționat terasa White Rabbit, să fie eliberat, mai ales că acesta este ocupat fără un acord din partea Consiliului de Administrație. ’’Vechiul chiriaș a făcut o adresă către noi prin care ne-a cerut să îl lăsăm să lase acest bar aici până când trece iarna, pentru că nu are unde să îl depoziteze. Am analizat în Consiliul de Administrație și i-am trimis adresă oficială ca să vină să ridice barul de acolo. Acum ne-au trimis o nouă adresă prin care ne roagă să îl lăsăm să țină barul acolo până în 31 martie. O să ne consultăm cu juriștii Consiliului Județean va să vedem ce urmează să facem în continuare.

Conferinta de presa la Sala Transilvania.

Conferinta de presa la Sala Transilvania. Acum in direct pe www.oradesibiu.ro

Publicată de Ora de Sibiu pe Marţi, 27 februarie 2018

Noi nu le-am dat nici un accord prin care ei să își țină barul acolo, nici verbal și nici scris’’, a mai explicat Adrian Bibu. Vedeți declarațiile video legate de acest subiect la minutul 44.50.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.