Președintele social democraților din Sibiu candidează pentru funcția de vicepreședinte al PSD

0 486

Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, Bogdan Trif, candidează pentru funcţia de vicepreşedinte al Partidului Social Democrat din România.

„În momentul în care am preluat conducerea organizației PSD Sibiu, principalul meu obiectiv a fost să construiesc o echipă credibilă, puternică și care să reprezinte o forță pentru Partidul Social Democrat. Așa s-a și întâmplat: pentru prima dată PSD Sibiu a primit recunoașterea la nivel național prin numirea a doi miniștri secretari de stat și, tot în premieră pentru organizația noastră, am obținut și un portofoliu de ministru, respectiv cel al Turismului. Este timpul pentru următorul pas pentru PSD Sibiu, așa că am decis să candidez pentru funcția de vicepreședinte la nivel naţional. Îmi doresc să fiu unul dintre liderii care va reprezenta Regiunea 7 Centru. Este o provocare atât pentru mine, cât şi pentru Organizaţia PSD Sibiu, care astfel mai urcă o treaptă în ierarhia organizațiilor PSD din țară. Sibiul începe să fie cu adevărat important pe harta politică. Am convingerea că voi avea susținerea majorității colegilor din Sibiu, Braşov, Mureş, Alba, Harghita şi Covasna, care vor decide prin vot direct alegerea liderilor Regiunii 7 Centru.”, a declarat Bogdan Trif, Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu.
Conform ultimei decizii luate în cadrul Comitetului Executiv Naţional (CEX), fiecare regiune de dezvoltare a României va fi reprezentată în noua structură de conducere a PSD de câte doi vicepreşedinţi. Așadar, Regiunea 7 Centru va reuni judeţele Sibiu, Braşov, Mureş, Alba, Harghita şi Covasna, ce urmează a fi reprezentate de doi vicepreședinți. Joi, în cadrul Comitetului Executiv Naţional vor fi validate propunerile de candidaturi ale vicepreşedinţilor venite din partea organizaţiilor judeţene, iar pe 10 martie, în cadrul Congresului Naţional al PSD vor fi organizate alegerile pentru funcţiile de vicepreşedinţi la nivel naţional. Pentru alegerea acestora, din fiecare regiune vor vota doar delegaţii organizaţiilor judeţene din zona respectivă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.