Americanii de la The Washington Post impresionați de Transfăgărășan, Valea Oltului și județul Vâlcea

0 689

Cea mai populară publicație de peste Ocean a dedicat un amplu articol României, în special județului învecinat. Jurnaliștii americani s-au arătat impresionați de Valea Oltului, de Transfăgărășan și de frumusețea Parcului Național Cozia, precum și de mânăstirile din județul Vâlcea.

Presigioasa publicație The Washington Post laudă judeţul Vâlcea într-un articol apărut la secțiunea „Călătorii”. Parcul Naţional Cozia, Valea Oltului, Transfăgărășanul şi mâncarea românească i-au impresionat pe jurnaliştii americani, care au fost fermecați de frumusețea peisajului, de autenticitatea întâlnită și de ospitalitatea cu care au fost întâmpinați.
Într-un articol publicat la începutul acestei luni și intitulat „Rapsodia română – explorând o destinație nepromovată din Europa de Est”, jurnaliștii americani spun că au avut o călătorie de vis în județul Vâlcea, pe care îl consideră una dintre cele mai frumoase zone din țara noastră. Conform Digi 24, vizita a avut loc toamna trecută. Jurnalistele au făcut plimbări în Parcul Național Cozia, pe Transfăgărășan și au vizitat mănăstirile de pe Valea Oltului, s-au bucurat de drumeții pe cărările de munte, unde au văzut animale sălbatice și au privit de la înălțime „valea strălucitoare a Oltului”, așa cum au denumit-o chiar autorii acestui articol. S-au bucurat de mâncarea tradițională și spun că cele patru zile petrecute în județul Vâlcea au fost unele splendide, mai ales că au petrecut foarte mult timp în natură și, bineînțeles, cu costuri mici. Citiți AICI, articolul din The Washington Post. Foto: The Washington Post

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.