încă un lot al autostrăzii sibiu - pitești va fi scos la licitație

CNAIR a anunțat că joi după amiază a trimis documentația pentru construcția secțiunii 4 a Autostrăzii Pitești-Sibiu către ANAP. Lotul este cuprins între localitățile Tigveni și Curtea de Argeș și are o lungime de 9,86 kilometri.

Documentația pentru Contractul destinat proiectarii și execuției secțiunii 4 a autostrăzii Pitești-Sibiu, a fost trimisă astăzi la ANAP pentru verificare și validare. După finalizarea acestei etape, Contractul pentru proiectare și execuție va putea fi postat pe SEAP, pentru ofertare.
Proiectarea acestei secțiuni ar urma să dureze 16 luni iar execuţia lucrărilor 44 de luni. Perioada de garanție pentru calitatea lucrărilor, stabilită prin documentație este de minim 60 de luni.
Secțiunea 4 a autostrăzii Pitești-Sibiu, este cuprinsă între localitățile Tigveni și Curtea de Argeș și are o lungime de 9,86 km, din care 1,35 km de tunel care vor fi construiți în zona de traversare a dealului Momaia
În acest moment se află în procedură de elaborare documentațiile pentru loturile 2 și 3 ale acestei autostrăzi.
Anul trecut au fost scoase la licitație contractele pentru proiectarea și execuția loturilor 1 și 5 ale autostrăzii Pitești-Sibiu, iar la ora actuală ofertele se află în faza de evaluare.

Ultima oră

Comentariul meu