Ora de Sibiu
Știri in direct

VIDEO – Un sibian direct în semifinale la ’’Românii au Talent’’. Florin Călinescu a apăsat butonul Golden Buzz!

0 3.091

Moment impresionant la emisiunea Românii au Talent de la Pro TV. Grigore Luca, un sibian în vârstă de 53 de ani, alături de Laura Bișog din Iași, au reușit să îl impresioneze profund pe Florin Călinescu, iar acesta nu a stat pe gânduri și a apăsat butonul de Golden Buzz.

Duetul ”Mirabela Dauer – Dan Spătaru” merge direct în semifinale după ce în ediția a patra Florin Călinescu a acordat al treilea Golden Buzz al sezonului la Românii au talent pentru Laura Bișog, 46 de ani, din Iași, și Grigore Luca, 53 de ani, din Sibiu, anunță Libertatea.ro.Doi concurenți care au mai fost în trecut la Românii au talent, separat, au revenit pe scena showului difuzat de ProTV, care se desfășoară anul acesta sub spectrul ”Marea Unire a Talentului”. Astfel, cei doi concurenți și-au unit vocile într-un duet în care i-au reprezentat cu succes pe Mirabela Dauer și Dan Spătaru. Momentul inedit al celor doi care au revenit pe scenă în această formulă de senzație l-a deterinat pe Florin Călinescu să apese butonul de Golden Buzz care i-a trimis pe concurenți direct în semifinalele concursului. “Butonul acesta auriu se adresează emoțiilor sincere, adevărate. Emisiunea este pentru oameni ca dumneavoastră. Fără salturi mortale, fără mari pregătiri. Despre asta este vorba: un lucru simplu, care merge la inimă”, le-a zis Florin Călinescu celor doi.“Acest golden buzz este ilustrația perfectă a ceea ce e această emisiune: o recunoaștere a talentului pur, mai ales în cazuri în care nu avem de-a face cu profesioniști. Oameni care și-au descoperit menirea lor în viață”, a spus Andi Moisescu.Atât Andra, cât și Mihaela Rădulescu, au fost de acord cu părerile colegilor jurați și, chiar dacă nu mai era nevoie, au acordat duetului ”Da”.

Romanii au talent 2018: Laura Bisog si Grigore Luca

Marile valori sunt irepetabile… uneori. Dar si cand se repeta, iau GOLDEN BUZZ!#romaniiautalent #8getbeget

Publicată de Romanii au talent pe 9 Martie 2018

Ripperz Crew este cel de-al doilea Golden Buzz de la Românii au talent sezonul 8, acordat de Andi Moisescu, iar balerina Bianca Badea a fost cea care a primit primul Golden Buzz de la Românii au talent sezonul 8, din partea Andrei.

Primește titlurile instant

Loading...
Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...