Ora de Sibiu
Știri in direct

O mireasă răzbunătoare condamnată la plata a 115.000 dolari pentru că a distrus o afacere de nunți

0 2.574

O femeie din Canada s-a chinuit un an de zile să distrugă pe rețelele de socializare imaginea companiei care i-a furnizat fotograful la nuntă pentru că nu i-a plăcut cum au ieșit fotografiile, potrivit BBC News.

Emily Liao nu a scăpat însă nepedepsită, fiind condamnată la plata unor despăgubiri de 115.000 dolari, după ce în urma plângerii înaintată de compania care i-a organizat nunta, judecătorul a stabilit că femeia a atacat „integritatea afacerii cu toată puterea ei” și că a fost rău intenționată în comentariile lăsate.

Canadianca a fost dezamăgită de calitatea fotografiilor de dinainte de nuntă și a lansat o adevărată campanie pentru a strica imaginea companiei Amara Wedding. Demersurile sale au avut succes pentru că problemele financiare ale companiei au început imediat după lansarea acestei campanii de defăimare. În ianuarie 2017, proprietarul a decis să își închidă afacerea.

După ce au văzut pozele de la ședința foto de dinainte de nuntă, Liao și soțul ei au refuzat să plătească restul de bani datorați companiei, care s-a ocupat inclusiv de machiajul și coafura miresei, dar și de aranjamentele florale.

După nuntă, proprietara companiei le-a spus mirilor că, dacă nu plătesc restul de bani, nu își vor primi fotografiile. Chan s-a oferit chiar să le dea înapoi o parte din bani și să le anuleze contractul cu totul. Însă cei doi soți au refuzat și au mers la tribunal, unde au pierdut procesul. Atunci mireasa a început răzbunarea prin comentarii răuvoitoare despre serviciile oferite de companie.

„Ce am avut e deja pierdut, așa că nu cred că poate exista compensație pentru acest lucru. Vreau să le dovedesc oamenilor că trebuie să suporte consecințele atunci când mint, chiar dacă o fac pe internet”, a declarat Kitty Chan, după pronunțarea sentinței prin care mireasa răuvoitoare trebuie să îi plătească 115.000 de dolari.

SURSA

Primește titlurile instant

Loading...
Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...