radar politia

Un sibian în vârstă de 48 de ani a vrut să scape basma curată și nu a oprit la semnalele unui echipaj de poliție. Polițiștii au plecat în urmărirea lui, iar acesta a abandonat mașina în Valea Aurie.

La data de 10 martie în jurul orei 18,30, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui șofer care circula pe Calea Dumbrăvii. Acesta a ignorat semnalul polițiștilor și și-a continuat deplasarea, urmărit de echipajul de poliție până pe strada Valea Aurie unde a oprit, a coborât din autoturism și a fugit. A fost prins de polițiști în scurt timp și a fost identificat în persoana unui sibian în vârstă de 48 de ani.
Deși conducătorul auto emana halenă alcoolică, a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice.
În consecință, pe numele sibianului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de recoltare probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge. Foto: arhivă

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns