Ora de Sibiu
Știri in direct

VIDEO – Kaufland: Șoarecele din magazinul de la Arad a fost plasat intenționat

0 1.456

Reprezentanții Kaufland România au făcut publică o filmare prin care demonstrează că șoarecele descoperit luna trecută în rafturile unui magazin din Arad, a fost plasat intenționat de către un bărbat. Filmările au fost puse la dispoziția poliției.

La două săptămâni după ce a fost făcut public un clip cu un şoarece într-unul din rafturile unui magazin Kaufland din Arad, compania revine şi susţine că acesta a fost plasat în acel loc anterior filmării, anunță Digi24. Compania susţine într-un comunicat transmis luni că acţiunea face parte dintr-o campanie de denigrare a kaufland şi precizează că va sesiza poliţia şi va cere o anchetă în acest caz.
,,Avem motive bine întemeiate să credem că această filmare este orchestrată și parte dintr-o campanie bine pusă la punct de denigrare a companiei, începută în urmă cu 2 săptămâni. În magazinul din Arad ultima procedură de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a avut loc săptămâna trecută și, în urma acesteia, magazinul a primit raport verde din partea specialiștilor care au efectuat procesul.

Vom sesiza Poliția și autoritățile și vom cere o anchetă în acest caz. Compania Kaufland România nu poate tolera șantajul și nici atacurile murdare și suntem pregătiți să ne adresăm organelor de urmărire penală și instanței de judecată pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate și luarea măsurilor legale care se impun.”, a transmis compania.
În urmă cu două săptămâni, pe internet au apărut imagini de la un alt magazin Kaufland, de această dată din Curtea de Argeș, în care se vedea un șoarece plimbându-se printre bucățile de carne.
În 2 martie, magazinul din Argeș a primit două amenzi, după ce autoritățile s-au autosesizat și au dispus efectuarea unor controale.

Prima amendă, în cuantum de 20.000 de lei a fost aplicată de Oficiul pentru Protecția Consumatorului Argeș.

 

Primește titlurile instant

Loading...
Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...