FC Hermannstadt e de acord să joace ambele meciuri din Cupa României la Mediaş: „Luăm în calcul această variantă”

663

În urnă semifinalistelor s-au aflat FC Botoșani, Gaz Metan Mediaș, FC Hermannstadt și CS U Craiova.

Semifinalele Cupei României se joacă în dublă manșă, cu turul disputat pe terenul primelor echipe extrase din urnă, respectiv Hermannstadt și CS Universitatea Craiova.

Președintele clubului FC Hermannstadt, Teodor Birț a vorbit despre faptul că echipa va trata acest joc cu maximă seriozitate și despre faptul că acest joc s-ar putea disputa chiar la Mediaș.

”Ne-am atins obiectivul în acest an în Cupa României, ne dorim să terminăm pe loc de promovarea campionatul. La o tragere la sorți în care doar trei variante, așteptările sunt în egală măsura cu oricare dintre ele. O să luăm în calcul toate variantele, ne gândim terenurile care au instalație de nocturnă. Vom lua în calcul și varianta Mediaș, vom încerca să jucăm ambele meciuri la Mediaș. Meciurile din Cupa României le vom trăda cu maximă seriozitate, și vom arăta că nu am ajuns întâmplător aici” a declarat Teodor Birț pentru Ora de Sibiu

În aceste condiţii, Craiova pare marea favorită la câştigarea trofeului. Asta pentru că în competiţie au rămas formaţii mai slab cotate decât echipa lui Mangia. Astfel, în careul de aşi, oltenii vor întâlni una dintre Hermannstadt, Gaz Metan Mediaş şi Botoşani.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.