Schimbări la aplicația WhatsApp. Decizie importantă legată de mesaje

0 580

Utilizatorii celei mai populare aplicații de smartphone din lume în ceea ce privește transmiterea de mesaje, au decis să facă modificări la aceasta. WhatsApp ajustează acum durata de timp în care poţi șterge sau retrage mesajele trimise din greşeală.

WhatsApp a adăugat în urmă cu ceva timp opţiunea pentru ştergerea şi revocarea mesajelor trimise, cu anumite restricţii, anunță go4it.ro. Concret, pentru a revoca un mesaj trimis din greşeală procedăm ca atunci când dorim să ştergem un mesaj din propriul fir de discuţie, numai că în loc de opţiunea „delete” bifăm „delete for everyone”. Condiţia de bază era încadrarea într-o fereastră de timp limitată la 7 minute, apoi mesajele trimise deveneau permanente. Însă efortul poate fi în zadar, dacă persoana conectată la celălalt capăt a citit mesajul de îndată ce a fost recepţionat.
Astfel, Facebook a decis să mărească durata de timp în care putem rechema mesajele trimise pe WhatsApp, iar perioada de graţie a fost extinsă de la 7 minute la 68 minute şi 16 secunde.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...