Ionuț Lupescu și Cristi Chivu au vorbit despre fotbalul românesc: „Toată lumea vede că sunt probleme”

0 252

Candidatul la şefia FRF, Ionuţ Lupescu a susţinut o conferinţă de presă la Sibiu, în cursul zilei de joi, 15 martie 2018.

La aceasta conferinţă de presa alături de Ionuţ Lupescu a fost şi Cristian Chivu.

„Mă bucur foarte mult că am ajuns la Sibiu, am reîntâlnit oameni dragi, oameni din fotbal. Personal mă bucur că Cristi a putut să vină de la Roma, și va fi zilele următoare cu mine, vom merge prin țară. Oamenii vor să discutăm problemele fotbalului, probleme de la copii și juniori până la AJF-uri. Probleme care ar fi putut rezolvate ușor” – Ionuț Lupescu

Cristi Chivu a mai spus că este de partea lui Ionuţ Lupescu deoarece crede în el, şi vede o schimbare în fotbalul românesc. Cristi ar prefera ca lupta la şefia FRF să fie pe proiecte care ar putea îmbunătăţii fotbalul românesc.

„Sunt aici că eu cred că, Ionuţ este omul potrivi pentru a face o schimbare în fotbalul românesc. Sunt surprins că nu s-au făcut nişte lucruri simple, lucruri care cu siguranţă aduceau multe benefici în fotbalul românesc. Multe lucruri nu mă surprins că le ştiam, le intuieşti pentru că atunci când eşti om de fotbal le vezi, le observi ceea nu merge în fotbalul românesc. Mă bucur să văd e cam pe aceeaşi lungime de undă, şi toată lumea vede care sunt probleme” a adăugat Cristi Chivu.

Ionuț Lupescu a vorbit și despre centrele de copii și juniori, dar și despre Liga a 3-a, Liga a 4-a. Lupescu a mai vorbit și despre faptul că oamenii nu se pricep la fotbal, de aceea fotbalul românesc este în această postură.

Ionut Lupescu – conferinta de presa la Sibiu. Este însoțit de Cristi Chivu. Detalii la link-ul https://goo.gl/2rHe7F

LIVE VIDEO – Ionut Lupescu sustine o conferinta de presa la Sibiu. Este însoțit de Cristi Chivu. Detalii la link-ul https://goo.gl/2rHe7F

Publicată de Ora de Sibiu pe Joi, 15 martie 2018

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...