Un puștan de 13 ani a furat 13.000 de euro dintr-o locuință la Sibiu

0 679

Jaf de proporții dat de către un copil de 13 ani zilele trecute la Sibiu. Acesta a furat peste 13.000 de euro, bijuterii și ceasuri, iar proprietara casei l-a surprins în timp ce se pregătea să plece cu prada.

Un copil de 13 ani a reușit să dea o spargere de zile mari în Sibiu. Minorul a găsit cheia unei case ascunsă sub un ghiveci de la intrare și a intrat în casa familiei, de unde a plecat cu o pradă consistentă: 13.000 de euro, 300 de dolari, bijuterii și ceasuri, conform tvsud.ro.
Copilul a intrat în casa cu pricina după ce proprietara locuinței și-a ascuns cheia de la intrare sub un ghiveci cu flori. Când a dat să plece copilul a dat nas în nas chiar cu stăpâna. Femeia nu a stat pe gânduri și a încercat să-l oprească, dar nu a reușit. Ea a rămas doar cu jacheta copilului, în care se aflau un telefon mobil și câteva sute de lei. Poliţiştii speră să-l prindă cât mai curând pe băiat şi să recupereze banii şi lucrurile valoroase furate. Adolescentul riscă să fie transferat într-un centru de reeducare pentru fapta sa. foto: arhivă

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.