alertă - lidl retrage un tip de cerelale de la rafturi. sunt infestate cu salmonella
foto: arhivă

Unul dintre cei mai mari retaileri la nivel mondial, Lidl, a anunțat că a decis să retragă de la rafturi cerealele „Golden Sun Organic Cereals”, după ce s-a constatat că acestea ar conține salmonella.

Lidl a emis o atenţionare despre cerealele „Golden Sun Organic Cereals”, deoarece pot conţine salmonella. Supermarketul spune că cerealele organice sunt scoase de la vânzare pe fondul temerilor că oamenii ar putea să se îmbolnăvească dacă mănâncă boabele de orez, notează thesun.co.uk citat de evz.ro. Agenția guvernamentală pentru standarde alimentare a spus: „Dacă ați cumpărat produsul nu-l mâncați. „În schimb, returnați-l la magazinul de unde a fost cumpărat pentru rambursare banilor”.
Simptomele cauzate de salmonela includ, de obicei, febră, diaree și crampe abdominale. Lidl a declarat: „Deoarece salmonela poate prezenta un risc pentru sănătate, îi sfătuim pe clienți să nu consume produsul”.
„Alte produse Golden Sun nu sunt afectate. Noi și furnizorul nostru Estyria Naturprodukte GmbH dorim să ne cerem scuze pentru acest incident”. FSA a spus că „Notificările vor fi afișate în toate magazinele de vânzare cu amănuntul care vând aceste produse. „Aceste notificări explică clienților de ce produsele sunt rechemate și le spun ce să facă dacă au cumpărat produsul”.

Ultima oră

Comentariul meu