șoc în showbiz-ul românesc - a murit realizatorul radio și tv andrei gheorghe
foto: Stiri de Cluj

Veste șocantă în lumea showbiz-ului din România. Cunoscutul realizator de emisiuni radio și TV, în special la Pro FM și Pro TV, Andrei Gheorghe, a fost găsit mort în locuința sa din Voluntari.

Omul de radio si de televiziune Andrei Gheorghe a murit luni seară, anunță News. El a avea 56 de ani. În jurul orei 22:15, un apel la 112 anunţa că o persoană este decedată la locuinţa sa din Voluntari. Cel care a sunat era un îngrijitor. Echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului a constat decesul.
Poliţia va deschide în acest caz un dosar de moarte suspectă. Andrei Gheorghe era născut la 14 ianuarie 1962, la Lipeţk, în Rusia.

https://youtu.be/b6NYFe7Vngs

Tatăl lui, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipeţk, Rusia, iar mama sa rusoaică fiind, era chiar fiica comandantului şcolii de aviaţie. Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine (secţia rusă-engleză), Universitatea din Bucureşti.

YouTube video

Între 1991 şi 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa şi a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanţa (1993- 1996; „Videomania”, „Vineri 13″). Pro FM Bucureşti (1996-2002;”Midnight Killer” „13-14”), şi „Lanţul Slăbiciunilor” la Pro TV.

Ultima oră

Comentariul meu