FOTO – Întârzieri la decolare pe Aeroportul Sibiu. Două curse abia au plecat

0 430

Zăpada care a început să cadă încă din noaptea de joi spre vineri a perturbat și traficul aerian de pe Aeroportul sibiu. Două curse către Germania au decolat vineri dimineața cu întârziere.

Este vorba despre zborul LH 1667 al companiei Lufthansa, spre Munchen, programat inițial pentru plecare la ora 06.05, a decolat la ora 08.44 și zborul W6 3773 al companiei Wizz Air, spre Dortmund programat inițial pentru plecare la ora 06.55, a decolat la ora 07.53. Întârzierile se vor propaga și vor decala orele de operare pentru zborurile programate din cursul zilei de vineri.

Reprezentanții Aeroportului Sibiu au mobilizat toate utilajele speciale și personalul de deservire, ”pentru menținerea suprafeței de mișcare în condiții optime, astfel încât traficul aerian să fie cât mai puțin afectat. Pista, platforma și căile de rulare sunt deschise și operaționale, fiind asigurate condițiile pentru desfășurarea în condiții de iarnă a operațiunilor aeriene.”, se arată într-un comunicat al Aeroportului Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.