deszapezire aeroport

Zăpada care a început să cadă încă din noaptea de joi spre vineri a perturbat și traficul aerian de pe Aeroportul sibiu. Două curse către Germania au decolat vineri dimineața cu întârziere.

Este vorba despre zborul LH 1667 al companiei Lufthansa, spre Munchen, programat inițial pentru plecare la ora 06.05, a decolat la ora 08.44 și zborul W6 3773 al companiei Wizz Air, spre Dortmund programat inițial pentru plecare la ora 06.55, a decolat la ora 07.53. Întârzierile se vor propaga și vor decala orele de operare pentru zborurile programate din cursul zilei de vineri.

Reprezentanții Aeroportului Sibiu au mobilizat toate utilajele speciale și personalul de deservire, ”pentru menținerea suprafeței de mișcare în condiții optime, astfel încât traficul aerian să fie cât mai puțin afectat. Pista, platforma și căile de rulare sunt deschise și operaționale, fiind asigurate condițiile pentru desfășurarea în condiții de iarnă a operațiunilor aeriene.”, se arată într-un comunicat al Aeroportului Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu