AndreiMuntean

Performanță extraordinară pentru gimnastul sibian Andrei Muntean. Acesta a reușit zilele trecute să se califice în finala probei de paralele dar și a celei de la inele la Cupa Mondială de gimnastică artistică din Qatar.

Românul Andrei Muntean s-a calificat joi în finala probei de paralele din cadrul Cupei Mondiale de gimnastică artistică de la Doha (Qatar), după ce cu o zi înainte reuşise să-şi asigure prezenţa în finala de la inele.
Reprezentantul ţării noastre s-a clasat pe locul al treilea în calificările de la paralele, cu 14,533 puncte, după chinezii Zou Jingyuan (16,266 pct) şi Xiao Ruoteng (15, 133 pct). În schimb, Vlad Cotuna a ratat accederea în finală, clasându-se pe locul 26, cu 12,466 pct.
Andrei Muntean reuşise miercuri, în prima zi a calificărilor, să se califice în finala de la inele, cu al treilea rezultat (14,776 pct), fiind devansat de ucraineanul Igor Radivilov, 15,066 puncte, şi de chinezul Jingyuan Zou, 14,866 puncte. Finalele Cupei Mondiale de la Doha sunt programate sâmbătă şi duminică.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns