Starea drumurilor din județul Sibiu – În zona Păltiniș ninge puternic

0 700

SC Drumuri și Poduri SA Sibiu, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu vă informează că în cursul zilei de 22.03.2018 și a nopții trecute s-a acționat cu 30 de utilaje cu lame și 170 tone material antiderapant pe toate cele 8 zone care acoperă raza Județului Sibiu.

S-a acționat în felul următor: zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 3 (Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului), zona 4 (Cîrța – Arpașu – Bruiu), zona 5 (Chirpăr – Agnita – Bruiu), zona 6 (Dumbrăveni – Mediaș), zona 7 (Șeica Mare – Vecerd) și zona 8 (Loamneș – Păuca). Deși au fost căderi abundente de zăpadă nu au existat situații in care să fie blocate accese in localitați sau artere importante de circulație.
”Vă informăm ca pe DJ 106A Sibiu – Păltiniș la această oră ninge și se acționeaza cu 3 utilaje cu lame și material antiderapant. Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarnă rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție (la aceasă oră se acționează cu toate utilajele din dotare pe toate cele opt zone) și de asemenea să se asigure ca autovehiculele sunt echipate corespunzător condițiilor de trafic, având în vedere ca pe raza Județului Sibiu ninge și carosabilul este acoperit cu zăpadă”, spun cei de la Drumuri și Poduri.
Numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24).
Pentru informarea corectă și în timp util a participanților la trafic despre starea drumurilor județene pe perioada de iarnă vă informăm că atât pe pagina de facebook cât și pe site-ul instituției noastre găsiți zilnic informații actualizate (www.drumuripodurisibiu.ro- butonul “alertă trafic”).

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.