VIDEO FOTO – Imagini cu viitorul stadion al Sibiului – 19.000 de locuri și tribune acoperite

0 6.315

Stadionul Municipal va avea 19.000 de locuri. Tribunele vor fi complet acoperite și se amenajează și 240 de locuri de parcare sub arenă și în curtea stadionului. Costurile se ridică la aproximativ 73 milioane lei.

Primăria Sibiu a prezentat planurile detaliate legat de stadionul Municipal Sibiu. Astfel arena se va întinde pe 32.000 mp, iar printre altele se va realiza o pistă de atletism din tartan. Demolarea tribunelor de pământ și reconstruirea lor se va face în partea a II-a a modernizărilor. ’’Prin realizarea acestei noi investiții se dorește completarea lucrărilor din prima etapă pentru a se putea desfășura partide de fotbal din liga 1. Reconstruirea tribunelor va face ca stadionul să aibă o capacitate de 19.000 de locuri.stadion sibiu Se va monta și o instalație de nocturnă, precum și o tabelă electronică modernă. În a II-a parte se va efectua și înlocuirea gazonului care o să aibă și un sistem de încălzire aferent’’, au explicat reprezentanții primăriei Sibiu.

LIVE VIDEO – Primarul Astrid Fodor prezinta planul noului stadion de 17 milioane de euro. Detalii aici: https://goo.gl/rcsx8n

LIVE VIDEO – Primarul Astrid Fodor prezinta planul noului stadion de 17 milioane de euro. Detalii aici: https://goo.gl/rcsx8n

Publicată de Ora de Sibiu pe Luni, 26 martie 2018

Doi ani de lucrări
Modernizarea completă a stadionului Municipal se va realiza în aproximativ doi ani. Sala de atletism o să fie și ea complet modernizată și o să fie amenajată o parcare cu 240 de locuri. STADION 3 SIBIU’’Va fi acoperiș pe întreg stadionul, deci vom avea tribune acoperite. (…) Dacă procedurile de achiziții merg normal, în aproximativ doi ani stadionul va fi modernizat complet’’, a explicat primarul Astrid Fodor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.