laser
FOTO: BCM U Fc Argeș Pitești / Facebook

CSU Sibiu s-a impus marți seară în meciul de debut în grupa valorică 1-6 în deplasare la Pitești. Sibienii au învins cu 81 : 98 (26 – 28 22 – 21 21 – 23 12 – 26) și rămâne liderul României la baschet masculin.

Meci extrem de important pentru CSU Sibiu. Echipa noastră avea nevoie de un debut pozitiv în grupa valorică 1-6 și s-a deplasat în Trivale cu scopul clar de a învinge pe cei de la BCM U Pitești.
Partida a fost clar sub semnul echilibrului, cel puțin trei sferturi. Sibiul și-a adjudecat primele zece minute cu 26-28, dar la pauza mare diferența a fost de doar un punct pentru jucătorii lui Dan Fleșeriu. S-a jucat echilibrat și în sfertul trei, dar CSU a dat semne că poate să se desprindă. S-a întâmplat acest lucru în ultimele zece minute. Gazdele au reușit să marcheze doar 12 puncte în timp ce Laser&co au zburdat pe parchet și au făcut spectacol. S-a terminat 81-98, iar CSU și-a arătat clasa și a confirmat încă odată că îi priește acolo pe primul loc în clasament. De remarcat jocul excelent al lui Dragoste, românul fiind alături de americanii Laser și Kinnard II, principalii marcatori ai Sibiului.
Vineri jucăm primul meci acasă din grupa 1-6, iar în Sala Transilvania vin cei de la Steaua. Meciul se joacă de la ora 18.00.

CSU:
Davis 8, Williams 9, Pratt 11, Dragoste 17, Paliciuc 5, Laser 17, Cooper 13, Kinnard II 18.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns