csu timisoara © dragos dumitru 42

Baschetbaliștii sibieni au plecat la Pitești, acolo unde vor disputa marti, 27 martie 2018, de la ora 18:15 prima partidă din TOP 6 cu BCM U FC Argeș Pitești. Meciul va fi transmis LIVE pe DigiSport4.

După ce au încheiat sezonul regulat pe prima poziție, baschetbaliștii sibieni încep seria meciurilor din prima grupă valorică în deplasare la Pitești, echipă ce a încheiat pe locul a VI-lea prima fază a campionatului. Confruntarea se anunță una extrem de disputată.
”Echipa noastră este pregătită. Toată lumea este aptă și dornică să înceapă o dată meciurile cu adevărat valoroase, cu echipe foarte bune. Sper să începem cu dreptul, deși este un meci foarte greu pe terenul unei echipe care are o mulțime de aruncători de la distanță. În ultimul meci au dat 22 de aruncări de 3 puncte, un record pentru Liga Națională. De asemenea, au un pivot pe pozitia 5, Agafonov, probabil unul dintre cei mai buni pivoți de poziția 5 din campionat, așa că va fi cu siguranță un meci pe care noi trebuie să îl jucăm la intensitate maximă, de 100%, dacă vrem să venim cu un rezultat bun. Sunt convins că jucătorii noștri vor da totul pe teren, jocul va fi unul cel puțin frumos și sperăm ca tranșăm în favoarea noastră”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.
După partida de la Pitești, BC CSU Sibiu va primi vizita celor de la CSM Steaua Eximbank Bucurști vineri, 30 martie, de la orele 18:00, partidă care va fi, de asemenea, televizată.

Informații utile pentru suporteri
Începând cu partida de vineri, 30 martie 2018, accesul suporterilor în sală se va face DOAR pe intrarea principală. Accesul în sală, pe intrarea dinspre parcare va putea fi făcut doar de către sportivi, staff-urile echipelor, oficiali și reprezentanți ai mass mediei acreditate.
În plus, la pauza mare a partidei, cei care vor dori să iasă afară și să revină, vor avea un spațiu special amenajat și delimitat, în fața intrării principale a Sălii Transilvania.

Comentariul meu

Lasă un răspuns