dani natea

Cel mai bun judoka din Sibiu a revenit în activitate după o pauză de șase luni. Daniel Natea a reușit să se impună la campionatele naționale de la Cluj Napoca.

„In prima faza nici nu aveam voie sa lupt. Vin dupa o pauza de 6 luni. I-am spus antrenorului meu Vasile Blendica dorinta mea. Domnul profesor m-a intrebat daca sunt sigur ca pot evita o accidentare. I-am zis ca trebuie sa lupt! Am intrat in sala si era ciudat dupa o absenta lunga. Am zis ca nu am nimic de pierdut si am luptat.”, a povestit acesta pentru aixm.ro. Daniel Natea a castigat titlul national open la Cluj cu victorii prin Ippon. ‘’Am avut patru meciuri! Primul trebuia sa fie cu Andrei Buda de la Baia Mare, dar nu s-a prezentat. Al doilea meci a fost cu un baiat de la Oradea, Alex Mierlut. In semifinale am luptat cu Mircea Croitoru de la Iasi, iar finala a fost cu Vladut Simionescu. Toate meciurile le-am castigat prin ippon.”
Daniel Natea si Vladut Simionescu au avut nevoie de Golden Score pentru departajare la Cluj.
„Cu Simionescu am luptat de la juniori. In 2014 ne-am intalnit la Abu Dhabi la Grand Slam si am castigat. Am castigat si acum.”
Supra antrenamentul l-a scos din concurs sase luni, dar Daniel Natea a revenit in competitie.
„Am avut probleme fiindca nu am avut pauza din 2015, din ciclul olimpic si mi-am dat organismul peste cap. A trebuit sa fac o pauza, dar dorinta de a concura m-a facut sa intru in sala. Cum stateam pe margine sambata si vedeam cum se lupta ceilalti, nu am mai rezistat! Imi place prea mult Judo ca sa nu intru sa lupt!” Daniel Natea are obiectiv anul acesta Campionatul Mondial de la Baku in Azerbaidjan. „Vizez Mondialele fiindca Europenele nu le mai prind. Sunt peste doar trei saptamani. Mondialele sunt la sfarsitul lui august.”, a spus acesta pentru aimx.ro.

Comentariul meu

Lasă un răspuns