Un pilot beat a ținut pasagerii la sol trei zile

0 519

Un co-pilot al companiei aeriene portugheze TAP a venit beat la serviciu. El trebuia să urce în zborul Stuttgard- Lisabona, dar din cauza stării avansate de ebrietate acest lucru nu s-a întâmplat. Mai grav este însă că pasagerii sunt cei care au avut cel mai mult de suferit.

Un angajat al aeroportului a alertat securitatea, după ce a observat că bărbatul, în vârstă de 40 de ani se împiedica și mirosea a alcool. Securitatea aeroportului a luat astfel măsura ca avionul, care trebuia să decoleze pe 23 martie, să rămână la sol.
Când unul dintre pasageri a intrat în contact cu compania pe Twitter, răspunsul a fost că „zborul a fost anulat din cauza faptului că pilotul nu era capabil să efectueze zborul”. Reprezentanții companiei aeriene au menționat că „vor iniția o investigație internă și vor lua măsurile necesare” în acest caz și de asemenea au adresat scuze pasagerilor pentru neplăceri.
Cei 106 pasageri care aveau biletele cumpărate pentru acel zbor au primit vouchere pentru a se caza la hotel și au fost reprogramați pentru un nou zbor, pe 26 martie, atunci fiind următoarea zi când „erau locuri disponibile”, potrivit companiei.

Sursa www.digi24.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.